ik-ook-van-jou.PNG

Buro Nij start relatietraining Ik Ook Van Jou weer op

Stellen kunnen weer samen op ontdekkingstocht binnen hun eigen relatie, want vanaf nu geeft Buro Nij weer de succesvolle relatietraining Ik Ook Van Jou. Door het perspectieffonds van de gemeente Wageningen zijn de kosten voor de deelnemers laag. Buro Nij is een relatieburo en onderdeel van Welsaam.  

 

Modules
De Ik Ook Van Jou (IOVJ) training is zo anoniem als je zelf wilt. De training is online (zeven modules waarvan drie webinarsessies) en op eigen tijd en tempo te volgen. Met gefundeerde informatie, oefeningen en video’s van andere stellen biedt dit praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan. De webinarsessies zijn zo anoniem als je zelf wil. Je kunt alleen meekijken en luisteren; maar meepraten of vragen stellen mag ook.

Joke, relatietrainer bij IOVJ: “Via e-mail of tijdens de webinarsessies is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan de relatietrainers. In de praktijk blijkt dit heel laagdrempelig en een fijne manier om dingen bespreekbaar te maken. Voor wie wil is er persoonlijke relatiebegeleiding mogelijk. Wij zijn heel blij dat we IOVJ opnieuw in Wageningen kunnen aanbieden. Deelnemers uit andere steden geven bijvoorbeeld aan dat de training hen dichter bij elkaar bracht, hart-tot-hartgesprekken heeft opgeleverd, en dat de seks beter is geworden. Dat zijn belangrijke dingen in een relatie.”

IOVJ is heel nuchter en praktisch. De training is direct toepasbaar. In zeven modules leer je hoe relaties werken en ga je begrijpen wat er tussen jullie gebeurt, zodat je je relatie fijn houdt in verschillende fases van je leven.

Praktisch
De training wordt gegeven voor Buro Nij en duurt tussen de 8 en 14 weken en start met een kort telefonisch intakegesprek. Als inwoners van Wageningen betaal je € 75,- per stel. Aanmelden kan via www.ikookvanjou.net.

Ook interessant!

vacature_communicatiemedewerker_welsaam

Welsaam voorkomt, verbindt en versterkt, óók in de toekomst

Op 6 juli maakte de gemeente bekend dat Welsaam een nieuwe overeenkomst voor preventieve hulp en ondersteuning aan inwoners van Wageningen gegund heeft gekregen. Oók de komende jaren kunnen inwoners gebruik blijven maken van het aanbod en de diensten van Welsaam. Op 23 februari kondigde de gemeente Wageningen aan dat ze een nieuwe overeenkomst wilde…

sparkcentre_welsaam

Buurtonderzoek brengt vonk om groter vuur aan te steken

De afgelopen tien weken werkten acht studenten van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen in een Sparkcentre samen met het Odensehuis en Solidez. Deze studenten studeren drie verschillende richtingen: voeding & diëtiek, mondheelkunde en verpleegkunde, en  hebben gemeen dat ze allemaal kijken naar de gezondheid van mensen. Door samen onderzoek te doen in de wijken Hamelakkers en…

vacature_communicatiemedewerker_welsaam

Welsaam zoekt een verbindende communicatiemedewerker (24 uur)

Wil jij jouw communicatie-expertise inzetten en bijdragen aan een inclusieve stad? Een stad waarin iedereen erbij hoort en kansen krijgt om mee te doen? Dan zoeken we jou! Welsaam, het samenwerkingsverband in het sociaal domein van Wageningen, zoekt een communicatiemedewerker voor 24 uur in de week. Welsaam Welsaam is het samenwerkingsverband van 23 organisaties op…