ik-ook-van-jou.PNG

Buro Nij start relatietraining Ik Ook Van Jou weer op

Stellen kunnen weer samen op ontdekkingstocht binnen hun eigen relatie, want vanaf nu geeft Buro Nij weer de succesvolle relatietraining Ik Ook Van Jou. Door het perspectieffonds van de gemeente Wageningen zijn de kosten voor de deelnemers laag. Buro Nij is een relatieburo en onderdeel van Welsaam.  

 

Modules
De Ik Ook Van Jou (IOVJ) training is zo anoniem als je zelf wilt. De training is online (zeven modules waarvan drie webinarsessies) en op eigen tijd en tempo te volgen. Met gefundeerde informatie, oefeningen en video’s van andere stellen biedt dit praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan. De webinarsessies zijn zo anoniem als je zelf wil. Je kunt alleen meekijken en luisteren; maar meepraten of vragen stellen mag ook.

Joke, relatietrainer bij IOVJ: “Via e-mail of tijdens de webinarsessies is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan de relatietrainers. In de praktijk blijkt dit heel laagdrempelig en een fijne manier om dingen bespreekbaar te maken. Voor wie wil is er persoonlijke relatiebegeleiding mogelijk. Wij zijn heel blij dat we IOVJ opnieuw in Wageningen kunnen aanbieden. Deelnemers uit andere steden geven bijvoorbeeld aan dat de training hen dichter bij elkaar bracht, hart-tot-hartgesprekken heeft opgeleverd, en dat de seks beter is geworden. Dat zijn belangrijke dingen in een relatie.”

IOVJ is heel nuchter en praktisch. De training is direct toepasbaar. In zeven modules leer je hoe relaties werken en ga je begrijpen wat er tussen jullie gebeurt, zodat je je relatie fijn houdt in verschillende fases van je leven.

Praktisch
De training wordt gegeven voor Buro Nij en duurt tussen de 8 en 14 weken en start met een kort telefonisch intakegesprek. Als inwoners van Wageningen betaal je € 75,- per stel. Aanmelden kan via www.ikookvanjou.net.

Ook interessant!

geheugenhuis

Nieuw in Wageningen: het Geheugenhuis

Op woensdag 27 oktober om 11.00 uur opent Het Geheugenhuis in de bblthk. Het Geheugenhuis geeft antwoorden op vragen over een goed dagelijks leven met dementie of geheugenverlies. Je kunt er vragen stellen, praktische hulp en informatie vinden en praktische materialen uitproberen. Er zijn ook boeken, spelmaterialen en technische hulpmiddelen te leen. Informatie vinden Er…

coronachackapp_digitaalhuis

Hulp nodig bij de CoronaCheck-app?

Heb jij hulp nodig bij het installeren van de coronacheck-app en het aanvragen van DigiD? Of spreek je mensen die hier hulp bij zoeken? Het Digitaalhuis biedt uitkomst: Er zijn de komende weken op bepaalde tijden vrijwilligers van het Digitaalhuis in de bblthk om te helpen. Bel de bblthk of kom langs om te horen…

meedoen_in_wageningen

Meedoen in Wageningen

In 2021 kwamen er diverse artikelen in De Stad Wageningen van Welsaam en Startpunt samen. Elke keer samen met één van de samenwerkingspartners, zoals Solidez. Hieronder leest u de artikelen terug. februari 2021 – thema Verbinding – Maatjesproject van Humanitas | Mini-meetings Solidez mei 2021 – thema Geld – Karin leefde drie jaar van een…