ik-ook-van-jou.PNG

Buro Nij start relatietraining Ik Ook Van Jou weer op

Stellen kunnen weer samen op ontdekkingstocht binnen hun eigen relatie, want vanaf nu geeft Buro Nij weer de succesvolle relatietraining Ik Ook Van Jou. Door het perspectieffonds van de gemeente Wageningen zijn de kosten voor de deelnemers laag. Buro Nij is een relatieburo en onderdeel van Welsaam.  

 

Modules
De Ik Ook Van Jou (IOVJ) training is zo anoniem als je zelf wilt. De training is online (zeven modules waarvan drie webinarsessies) en op eigen tijd en tempo te volgen. Met gefundeerde informatie, oefeningen en video’s van andere stellen biedt dit praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan. De webinarsessies zijn zo anoniem als je zelf wil. Je kunt alleen meekijken en luisteren; maar meepraten of vragen stellen mag ook.

Joke, relatietrainer bij IOVJ: “Via e-mail of tijdens de webinarsessies is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan de relatietrainers. In de praktijk blijkt dit heel laagdrempelig en een fijne manier om dingen bespreekbaar te maken. Voor wie wil is er persoonlijke relatiebegeleiding mogelijk. Wij zijn heel blij dat we IOVJ opnieuw in Wageningen kunnen aanbieden. Deelnemers uit andere steden geven bijvoorbeeld aan dat de training hen dichter bij elkaar bracht, hart-tot-hartgesprekken heeft opgeleverd, en dat de seks beter is geworden. Dat zijn belangrijke dingen in een relatie.”

IOVJ is heel nuchter en praktisch. De training is direct toepasbaar. In zeven modules leer je hoe relaties werken en ga je begrijpen wat er tussen jullie gebeurt, zodat je je relatie fijn houdt in verschillende fases van je leven.

Praktisch
De training wordt gegeven voor Buro Nij en duurt tussen de 8 en 14 weken en start met een kort telefonisch intakegesprek. Als inwoners van Wageningen betaal je € 75,- per stel. Aanmelden kan via www.ikookvanjou.net.

Ook interessant!

wooden-cubes-473703_1280

Gemeente Wageningen doet mee aan Gemeentelijke Gezinsaanpak Geletterdheid 

De gemeente Wageningen, per 2025 verantwoordelijk voor de aanpak van laaggeletterdheid, doet van 1 november 2023 t/m april 2024 mee aan de derde en laatste fase van het project Gemeentelijke Gezinsaanpak Geletterdheid. Het is een project van de Stichting Lezen en Schrijven, de Nationale Bibliotheek en de Stichting Lezen. Doel is een gezinsgerichte aanpak te…

foto Lichtjesavond Wageningen - Marijke van der Giessen

Lichtjesavond om dierbare overledenen te gedenken

Op zondag 5 november om 19.00u is de jaarlijkse Lichtjesavond op begraafplaats De Leeuwerenk, Oude Diedenweg 64 in Wageningen. Het wordt een sfeervolle avond om dierbare overledenen te herdenken en even stil te staan bij het gemis. Alle deelnemers krijgen een kaarsje. Daarmee lopen ze langs een verlichte route tot de natuurbegraafplaats achter op het…

Diverse people with teamwork concept

Mooie kans: Welsaam zoekt drie nieuwe kerngroepleden

  Dit najaar vertrekken drie zittende leden van de kerngroep van Welsaam. Dat betekent dat er ruimte is voor drie nieuwe vertegenwoordigers van de Welsaamorganisaties in de kerngroep. De nieuwe vertegenwoordigers hoeven niet van dezelfde organisaties te komen als in de huidige samenstelling van de kerngroep. Deze verandering heeft een behoorlijke impact op de kerngroep…