ik-ook-van-jou.PNG

Buro Nij start relatietraining Ik Ook Van Jou weer op

Stellen kunnen weer samen op ontdekkingstocht binnen hun eigen relatie, want vanaf nu geeft Buro Nij weer de succesvolle relatietraining Ik Ook Van Jou. Door het perspectieffonds van de gemeente Wageningen zijn de kosten voor de deelnemers laag. Buro Nij is een relatieburo en onderdeel van Welsaam.  

 

Modules
De Ik Ook Van Jou (IOVJ) training is zo anoniem als je zelf wilt. De training is online (zeven modules waarvan drie webinarsessies) en op eigen tijd en tempo te volgen. Met gefundeerde informatie, oefeningen en video’s van andere stellen biedt dit praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan. De webinarsessies zijn zo anoniem als je zelf wil. Je kunt alleen meekijken en luisteren; maar meepraten of vragen stellen mag ook.

Joke, relatietrainer bij IOVJ: “Via e-mail of tijdens de webinarsessies is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan de relatietrainers. In de praktijk blijkt dit heel laagdrempelig en een fijne manier om dingen bespreekbaar te maken. Voor wie wil is er persoonlijke relatiebegeleiding mogelijk. Wij zijn heel blij dat we IOVJ opnieuw in Wageningen kunnen aanbieden. Deelnemers uit andere steden geven bijvoorbeeld aan dat de training hen dichter bij elkaar bracht, hart-tot-hartgesprekken heeft opgeleverd, en dat de seks beter is geworden. Dat zijn belangrijke dingen in een relatie.”

IOVJ is heel nuchter en praktisch. De training is direct toepasbaar. In zeven modules leer je hoe relaties werken en ga je begrijpen wat er tussen jullie gebeurt, zodat je je relatie fijn houdt in verschillende fases van je leven.

Praktisch
De training wordt gegeven voor Buro Nij en duurt tussen de 8 en 14 weken en start met een kort telefonisch intakegesprek. Als inwoners van Wageningen betaal je € 75,- per stel. Aanmelden kan via www.ikookvanjou.net.

Ook interessant!

Geheugenhuis_wageningen

Nieuw in Wageningen: het Geheugenhuis

Het Geheugenhuis in de bblthk geeft antwoorden op vragen over een goed dagelijks leven met dementie of geheugenverlies. Je kunt er vragen stellen, praktische hulp en informatie vinden en praktische materialen uitproberen. Er zijn ook boeken, spelmaterialen en technische hulpmiddelen te leen. Informatie vinden Er is op elk moment informatie en materiaal van het Geheugenhuis te…

Coronahulp twitter NIEUW

(Corona)hulp nodig?

Het wordt weer donker buiten. De feestdagen komen eraan. De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt… Voel je je alleen, of kun je hulp gebruiken? Weet dan dat er altijd mensen voor je klaarstaan. Gratis en voor iedere inwoner van Wageningen. Coronahulp Welsaam biedt je graag:  Een luisterend oor Contact met anderen is misschien niet altijd vanzelfsprekend.…

perspectieffonds

Dit jaar nog extra budget nodig?

Het Perspectieffonds biedt je misschien uitkomt! Het perspectieffonds financiert namelijk vraaggerichte activiteiten, voorlichting en andere activiteiten in relatie tot de thema’s van Welsaam. Maar: dit potje van 2021 is nog niet leeg! Waarschijnlijk door de coronamaatregelen kwamen er maar weinig aanvragen binnen dit jaar. Het zou zonde zijn als er geld in het fonds blijft…