941ae6ee-eb6a-422a-aa91-5143b55147ce

Doe mee: koekjes bakken en kaartjes sturen voor bewoners en personeel van verpleeghuizen

Auteur: Aimée Terwisscha-Dekker (Change Makers Wageningen)

De afgelopen tijd is met name lastig geweest voor verpleeghuizen. Daarom hebben we contact met een aantal verpleeghuizen opgenomen omdat we iets voor hen willen doen. Daar zijn twee acties uit voortgekomen:

  • Koek&Kaart: Wil jij bewoners en zorgpersoneel van Pieter Pauw een hard onder de riem steken? Dat kan op een makkelijke manier, namelijk door het bakken van koekjes, met daarbij een leuk kaartje.
  • Heel Wageningen Bakt: Een stuk taart is altijd een feestje, en daarom zijn wij opzoek naar mensen die een klein feestje mogelijk maken voor de bewoners van Torckdael en de Nudehof.

Vind je het leuk om met een actie mee te doen? Mail dan naar info@changemakerswageningen.nl en je krijgt meer informatie van ons.

Ook interessant!

Information about Corona in your own language (Dutch, English, Arabic and Tigrynia)

Information in English, Arabic and Tigrynia below Hieronder vind je belangrijke informatie over Corona in het Nederlands, Engels, Arabisch en Tigrynia. Ken je iemand die de Nederlandse taal niet spreekt? Stuur het dan door. Waar kan ik informatie voor anderstaligen vinden? Pharos Op de website van Pharos staat informatie over gezondheid in verschillende talen. Op…

Coronahulp twitter NIEUW

(Corona)hulp nodig?

Het wordt weer donker buiten. De feestdagen komen eraan. De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt… Voel je je alleen, of kun je hulp gebruiken? Weet dan dat er altijd mensen voor je klaarstaan. Gratis en voor iedere inwoner van Wageningen. Coronahulp Welsaam biedt je graag:  Een luisterend oor Contact met anderen is misschien niet altijd vanzelfsprekend.…

coronahulp

Fantastische hulp tijdens corona

In De Stad Wageningen van 1 dec 2021 een mooi interview met Christy, Djuna en Mariska. Zij vertellen over de hulp die ze elkaar geven tijdens deze coronaperiode. Je leest het hele artikel hieronder: