Fondsen van Welsaam

Over Welsaam > fondsen

Perspectieffonds

Het Perspectieffonds financiert vraaggerichte activiteiten, voorlichtingsactiviteiten en andere activiteiten binnen de thema’s van Welsaam. Bijvoorbeeld diensten of activiteiten die niet gefinancierd vanuit de basisvoorziening die worden aangeboden door professionals.

Het Perspectieffonds biedt uitkomst als er aantoonbare behoefte aan de activiteit bij inwoners van Wageningen is, er een duidelijke toegevoegde waarde voor de deelnemers in relatie tot de te maken kosten is, en als het gaat om preventief aanbod die mogelijk besparing op maatwerk oplevert.

Meer weten?

WageningenDOET

Met jouw idee wordt Wageningen nog mooier, gezelliger, gezonder of groener. Jij verzamelt mensen om je heen die ook enthousiast zijn, WageningenDOET doet met je mee om van jouw idee of initiatief te laten groeien en te ontwikkelen tot een project. WageningenDOET doet met je mee!

WageningenDOET werkt met inwoners samen aan initiatieven in Wageningen en bij het bedenken en uitvoeren van het initiatief. Dat draagt bij aan verbinding, ontmoeting en/of meedoen in de buurt of stad. Zo helpen inwoners hun straat, buurt of heel Wageningen vooruit.

Meer weten?