Ontwerp zonder titel (6)

Binnen een week 20.000 flyers in de bus bij inwoners Wageningen

Gisteren is de grootschalige actie gestart om flyers van Coronahulp Wageningen te verspreiden door de hele stad. Op de flyer is te lezen waar inwoners terecht kunnen met hulpvragen. Maar ook hoe ze hulp kunnen bieden. Meer dan 60 vrijwilligers hebben zich ingezet om alle inwoners van een flyer te voorzien.

Heb jij nog geen flyer?

De aankomende dagen worden de flyers bezorgd. Heb je zondag nog steeds niets ontvangen? Laat het ons dan weten. Dan zorgen we ervoor dat vrijwilligers de flyers ook in jouw straat bezorgen.

Iedereen toegang tot Coronahulp

Het verspreiden van de flyer is zo belangrijk omdat mensen die hulp nodig hebben hun weg kunnen vinden. Ken je iemand die zijn huis niet uit kan of heb je zelf hulp nodig? Laat het ons weten! Bel het nummer (0317 – 41 30 88), ga naar de Facebookgroep Coronahulp Wageningen of geef je hulpvraag door via coronahulp@welsaam.nl.

Mirelle helpt mee in Noordwest

“Ik voel me erg betrokken bij de pandemie. Ik werk normaal in Italië en mijn collega’s zitten daar nu in een totale lock-down. Dit heeft een enorme impact op je leven. Hopelijke volgt iedereen de aanwijzingen over hygiëne goed op! Ik ben blij om mee te helpen zodat iedereen weet hoe je in Wageningen hulp kan krijgen en aanbieden.”

Thijs is van de partij in de Bloemenbuurt

Hettie ziet flyeren als win-win

Ook connectwageningen doet mee

Ook interessant!

Information about Corona in your own language (Dutch, English, Arabic and Tigrynia)

Information in English, Arabic and Tigrynia below Hieronder vind je belangrijke informatie over Corona in het Nederlands, Engels, Arabisch en Tigrynia. Ken je iemand die de Nederlandse taal niet spreekt? Stuur het dan door. Waar kan ik informatie voor anderstaligen vinden? Pharos Op de website van Pharos staat informatie over gezondheid in verschillende talen. Op…

Coronahulp twitter NIEUW

(Corona)hulp nodig?

Het wordt weer donker buiten. De feestdagen komen eraan. De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt… Voel je je alleen, of kun je hulp gebruiken? Weet dan dat er altijd mensen voor je klaarstaan. Gratis en voor iedere inwoner van Wageningen. Coronahulp Welsaam biedt je graag:  Een luisterend oor Contact met anderen is misschien niet altijd vanzelfsprekend.…

coronahulp

Fantastische hulp tijdens corona

In De Stad Wageningen van 1 dec 2021 een mooi interview met Christy, Djuna en Mariska. Zij vertellen over de hulp die ze elkaar geven tijdens deze coronaperiode. Je leest het hele artikel hieronder: