Vergadering bij Solidez

“Doordat we geen of minimaal huur doorberekenen is het gebruik van ruimtes laagdrempelig”

Esther van der Zee: “Doordat we geen of minimaal huur doorberekenen ligt het gebruik van ruimtes gemakkelijker binnen bereik. Bij de aanvraag van de fondsen wordt dan geen huur gevraagd.”

Welsaampartners maken regelmatig gebruik van elkaars ruimtes

“Het gebruik van elkaars ruimte is gemakkelijker geworden. Dat blijkt uit het feit dat de partners regelmatig gebruik maken van elkaars ruimte, met name voor diverse overleggen. Zo wordt het overleg van Bondgenoten (met de politie) en met de POH en het Startpunt in Huis van de wijk Ons Huis georganiseerd, maakt Vluchtelingenwerk regelmatig gebruik van Huis van de wijk de Nude en worden ook de ruimtes bij Thuis regelmatig gebruikt door alle partners van Welsaam.”

Commerciële huur tegenover gebruik door Welsaampartners

“De ruimtes worden hierdoor bijzonder intensief gebruikt. Zowel bij Thuis als bij de Huizen van de Wijk is de bezettingsgraad bijzonder hoog. Uiteindelijk moeten de ruimtes natuurlijk wel samen opgebracht worden. Dat proberen we door ook nog wat commerciële huur toe te passen. Door de hoge bezettingsgraad komt dit wel wat in het geding, want waar ligt dan de prioriteit? Wij kiezen ervoor om zoveel mogelijk initiatieven mogelijk te maken.”

Meer weten?

Contact: Esther van der Zee (e.vanderzee@solidez.nl)

Afbeelding: Özcan Kocaman

Ook interessant!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.