De Impact Days VeluweZoom

Lokale ondernemingen op de Impact Days Wageningen

Thuis Wageningen heeft de Impact Days naar Wageningen gebracht. Samen met verschillende vrijwilligers en lokale duurzame ondernemers is dit initiatief van de grond gekomen. Op 21 november was de grote dag. Veluwezoom maakte een videoverslag van deze activiteit.

De Impact Days hebben ertoe geleid dat Wageningers meer bewust zijn van de interessante sociale ondernemers die we hier hebben. Met hun onderneming dragen ze ook een steentje bij aan werkgelegenheid en participatie van mensen die moeilijker aan werk komen en ze dragen bij aan het milieu. Ook levert het veel inspiratie op voor inwoners en voor onszelf om achter de schermen te kijken bij ondernemers in Wageningen.

Meer weten?

Contact: Tutku Yuksel (tutku@thuiswageningen.nl)

Afbeelding en video: Veluwezoom op wageningen.nieuws.nl

Ook interessant!

Odensehuis

Odensehuis werkt samen met lokale organisaties

Het Odensehuis organiseert op dinsdag een Mee-eettafel waar mensen uit de buurt en deelnemers van het Odensehuis en hun naasten aan kunnen schuiven voor een gezamenlijk maaltijd tegen betaling. Voor de catering werkt Odensehuis samen met het Kookatelier, Brownies en Downies en een tweetal buurtcateraars. Meer weten? Contact: Louisa Bosker (louisa.bosker@odensehuisgelderland.nl)