briefje voor mantelzorger

Mantelzorgers vragen niet snel om hulp. Zo help jij hen!

Ken je iemand die dag en nacht intensief voor een familielid of partner zorgt? Bijvoorbeeld omdat de partner dementie heeft of het kind een handicap. Laat dan weten dat je voor hem of haar klaar staat. En dat hij er niet alleen voor staat. Zeker niet nu veel mensen aan huis gebonden zijn en er minder hulp beschikbaar is.

Een mantelzorger vraagt zelf niet om hulp

Iemand die voor een partner, familielid of goede vriend zorgt, noemen we een mantelzorger. Maar vaak ziet hij of zij zichzelf niet zo. Iemand doet wat hij kan om voor hun naasten te zorgen en vraagt niet snel om hulp. Wacht daarom niet tot een mantelzorger naar jou toe komt voor hulp. Leg zelf het contact.

Laat zien dat je er bent voor mantelzorgers

Download het briefje om je hulp aan te bieden:

Of wijs hem of haar op:

  • Ons telefoonnummer: 0317 – 41 30 88
  • Ons mailadres: coronahulp@welsaam.nl
  • De Facebookgroep Coronahulp Wageningen

Ook interessant!

Information about Corona in your own language (Dutch, English, Arabic and Tigrynia)

Information in English, Arabic and Tigrynia below Hieronder vind je belangrijke informatie over Corona in het Nederlands, Engels, Arabisch en Tigrynia. Ken je iemand die de Nederlandse taal niet spreekt? Stuur het dan door. Waar kan ik informatie voor anderstaligen vinden? Pharos Op de website van Pharos staat informatie over gezondheid in verschillende talen. Op…

Coronahulp twitter NIEUW

(Corona)hulp nodig?

Het wordt weer donker buiten. De feestdagen komen eraan. De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt… Voel je je alleen, of kun je hulp gebruiken? Weet dan dat er altijd mensen voor je klaarstaan. Gratis en voor iedere inwoner van Wageningen. Coronahulp Welsaam biedt je graag:  Een luisterend oor Contact met anderen is misschien niet altijd vanzelfsprekend.…

coronahulp

Fantastische hulp tijdens corona

In De Stad Wageningen van 1 dec 2021 een mooi interview met Christy, Djuna en Mariska. Zij vertellen over de hulp die ze elkaar geven tijdens deze coronaperiode. Je leest het hele artikel hieronder: