12193515_1690628401150200_3732023553180073855_n

Speelgoedbank zoekt nieuwe locatie

De Speelgoedbank, partner van Welsaam, moet haar pand aan de Tarthorst verlaten. Zicht op nieuwe ruimte is er nog niet. “Als we niets vinden, hebben straks 370 kinderen in de regio geen speelgoed meer”, zegt Bert van de Weerd, die zich met hart en ziel inzet voor de Speelgoedbank. 

Het pand waar de Speelgoedbank al tien jaar in zit gaat in de verkoop. Het is eigendom van Kinderopvang Wageningen. Het 10-jarig bestaan had een feestje moeten worden, maar er zijn nu vooral zorgen. “We kunnen nog door tot aan de Sinterklaasperiode, ik denk tot midden november. Dan hebben we nog anderhalve maand om alles op te ruimen. Als er dan geen nieuw pand is, is het einde verhaal voor de Speelgoedbank”, vertelt Bert. “We hebben een paar wensen voor het pand. Het moet 150 tot 200 m2 zijn en wij moeten er altijd in kunnen. Hoewel er weinig mogelijkheden zijn in Wageningen, blijven we hoop houden.”

Heb je tips voor een pand, mail dan speelgoedbankwageningen@gmail.com.

Ook interessant!

odenseee

Welsaam zoekt communicatieadviseur

Welsaam zoekt een verbindende communicatieadviseur (28 uur)  Wil jij meewerken aan een inclusieve stad waarin iedereen meedoet, kansen krijgt en erbij hoort? Dat zoeken we jou! Welsaam, samenwerkingsverband in het sociaal domein van Wageningen, zoekt een tijdelijke communicatiemedewerker voor 24-28 uur in de week.  Welsaam  Welsaam is het samenwerkingsverband van 28 organisaties binnen het sociaal domein…

Machteld

“Eenzaamheid kent geen oplossing”

Eenzaamheid is iets dat niet alleen voorkomt onder cliënten, deelnemers of bezoekers. Ook medewerkers van Welsaam kunnen ermee te maken krijgen. “Voor mij is het een soort leegte die ik soms voel, en op dat moment niet op kan lossen met bijvoorbeeld een gezellig avondje met vriendinnen, vertelt Machteld Speets van Vrijwilligers Centrum Wageningen. “Ik…

Happy diverse people together in the park

Het jaarverslag 2020 is uit!

Het jaar 2020 stond in het teken van improviseren. Er kwam veel energie en creativiteit los en alle zeilen werden bijgezet om de dienstverlening zoveel mogelijk door te laten gaan. Lees alles over de initiatieven en waardering van inwoners in het jaarverslag 2020.