WhatsApp Image 2020-03-20 at 14.59.07

Vrijwilliger van Coronahulp Wageningen helpt oudere dame met kapotte CV

Een vrijwilliger van het Odensehuis trof de oudere dame aan in een koud huis. De CV deed niet wat hij moest doen. Samen hebben ze de hulplijn gebeld voor een oplossing. Een vrijwilliger van Coronahulp Wageningen heeft de CV-ketel hersteld en mevrouw zit er gelukkig weer warmpjes bij.

Fantastisch! en heeft het nummer van de hulplijn op tafel liggen. Voorlopig redt ze zich weer.

Vrijwilligerspool Coronahulp Wageningen

De vrijwilliger is onderdeel van de vrijwilligerspool die Welsaam in samenwerking met inwoners van Wageningen heeft opgezet. Inmiddels hebben ruim 200 vrijwilligers zich aangemeld.

Heb je hulp nodig?

Of ken je iemand die hulp nodig heeft? De vrijwilligers van Coronahulp Wageningen staan voor je klaar.

Bel: 0317- 41 30 88
Mail: coronahulp@welsaam.nl
Of stel je vraag in de Facebookgroep: Coronahulp Wageningen

Ook interessant!

Information about Corona in your own language (Dutch, English, Arabic and Tigrynia)

Information in English, Arabic and Tigrynia below Hieronder vind je belangrijke informatie over Corona in het Nederlands, Engels, Arabisch en Tigrynia. Ken je iemand die de Nederlandse taal niet spreekt? Stuur het dan door. Waar kan ik informatie voor anderstaligen vinden? Pharos Op de website van Pharos staat informatie over gezondheid in verschillende talen. Op…

Coronahulp twitter NIEUW

(Corona)hulp nodig?

Het wordt weer donker buiten. De feestdagen komen eraan. De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt… Voel je je alleen, of kun je hulp gebruiken? Weet dan dat er altijd mensen voor je klaarstaan. Gratis en voor iedere inwoner van Wageningen. Coronahulp Welsaam biedt je graag:  Een luisterend oor Contact met anderen is misschien niet altijd vanzelfsprekend.…

coronahulp

Fantastische hulp tijdens corona

In De Stad Wageningen van 1 dec 2021 een mooi interview met Christy, Djuna en Mariska. Zij vertellen over de hulp die ze elkaar geven tijdens deze coronaperiode. Je leest het hele artikel hieronder: